Expedite Geluk heeft een vervolg gekregen met het project Speelgeluk. Ook met Speelgeluk zetten wij ons in voor alle kinderen in Nederland die in armoede leven. Meer informatie op www.speelgeluk.nl. Blijf ons volgen!

The North Face

'Never stop exploring' zo luidt het motto van The North Face. Ontdekken van de wereld, vanaf de top van de Mount Everest naar de immense kou van de poolgebieden.

In die extreme omstandigheden speelt kleding een cruciale rol bij het beschermen van de gebruiker. The North Face levert een uitgebreide collectie kleding, schoeisel en uitrusting, speciaal ontworpen voor de outdoor sporter. Bij de ontwikkeling richt The North Face zich vooral op gewicht, gemak voor de gebruiker en duurzaamheid van het product.

Expeditie Geluk past goed bij The North Face. Het bedrijf onderscheidt zich op het gebied van duurzaamheid; zowel wat betreft milieuaspecten als zeker ook wat betreft de sociale aspecten. Wat dit partnerschap helemaal bijzonder maakt: Philip de Roo, een van de initiators van Expeditie Geluk, maakt al jaren deel uit van het internationale kernteam van The North Face.

website nl.thenortface.com

« Overzicht Partners in kwaliteit