Expedite Geluk heeft een vervolg gekregen met het project Speelgeluk. Ook met Speelgeluk zetten wij ons in voor alle kinderen in Nederland die in armoede leven. Meer informatie op www.speelgeluk.nl. Blijf ons volgen!

Stichting Gelukskoffer

Stichting Gelukskoffer is een maatschappelijk verantwoorde onderneming die zich ten doel stelt kinderen op jonge leeftijd positief te ondersteunen in hun individuele emotionele ontwikkeling.

Dit willen wij bereiken door op alle basisscholen kosteloos lessen in geluk aan te bieden. Stichting Gelukskoffer investeert preventief in jong leiderschap en het welzijn van kinderen, zodat zij vanuit innerlijk vertrouwen verschil durven maken in de wereld en hun eigen koers durven te varen. Kinderen die in zichzelf geloven zijn in staat om niet alleen verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen geluk, maar ook voor het geluk van de ander.

Kinderen zijn pas in staat samen te werken, samen te leven en goed zijn voor de ander en de wereld als het goed gaat met het kind zelf. De basis voor een duurzame wereld.

Ons doel

In 2020 worden op alle basisscholen kosteloos Gelukslessen gegeven!

Met Expeditie Geluk laten we met onze partners zien hoe mooi en belangrijk geluk is voor kinderen... en volwassenen!

« Overzicht Founding partners