Expedite Geluk heeft een vervolg gekregen met het project Speelgeluk. Ook met Speelgeluk zetten wij ons in voor alle kinderen in Nederland die in armoede leven. Meer informatie op www.speelgeluk.nl. Blijf ons volgen!

Nieuws

20 november 2013

Week na de Expeditie

Week na de Expeditie
Inmiddels alweer een week thuis. Wat gaat dat toch snel! Het is een vreemd gevoel om weer terug te zijn. Toch nog steeds vermoeid na zo'n hectische en intensieve periode.

De agenda was alweer snel gevuld met allerlei belangrijke acties. Toch was het erg belangrijk om stil te staan bij en na te genieten van een ongelooflijk mooi succes! Elke dag, 62 dagen achter elkaar, waren we intensief bezig met alles wat er te doen was voor het project. Lopen, eten, slapen, burgemeesterontmoetingen, Pers en PR, en teksten, beelden en video's voor de website.

En dan val je ineens van de ene op de andere dag in het niets. Vreemd gevoel, maar ook een groots gevoel van veel trots! Iedereen is weer zijn eigen dingen aan het doen. Het 'normale' leven weer oppakken. Genieten van de periode dat de feestdagen er weer aankomen, foto's van de afgelopen twee maanden bekijken, bijbellen met familie, lezingen geven en nog veel meer!

Het zal misschien nog wel even onwennig zijn, maar tegelijkertijd is dat ook weer een lekker gevoel! Vrijdag hebben we het Geluksdiner bij de Baak in Noordwijk. Erg leuk om dan iedereen weer te zien, op de plek waar dag 1 eindigde. We kijken er naar uit!

Reageer op dit bericht

Je naam *
Je reactie *
Captchavraag: Welke kleur heeft het woord rood?
* Verplicht veld


« Nieuwsoverzicht