Expedite Geluk heeft een vervolg gekregen met het project Speelgeluk. Ook met Speelgeluk zetten wij ons in voor alle kinderen in Nederland die in armoede leven. Meer informatie op www.speelgeluk.nl. Blijf ons volgen!

Nieuws

12 november 2013

Levensgeluk

Levensgeluk
Vandaag was een regenachtige dag! Maar inmiddels ook dag 61! Bijzonder dus!


Mijn vriendin Libby kwam vandaag wederom weer een dagje meelopen. Helaas in de regen, maar dat hoort bij een project als dit. Inmiddels heeft de afstand afleggen niets meer met gewoon "wandelen" te maken.

Elke dag, dag in dag uit onderweg zijn zonder een pauze of iets anders is een behoorlijke inspanning. Daarom ben ik ontzettend dankbaar en blij dat er vanuit alle kanten zo veel steun kwam om ons allemaal hier door heen te krijgen.

Het was dus erg bijzonder dat we de laatste etappe van Zeeland konden afleggen. De keten is bijna gesloten!

Volkswagen Campers

Aangekomen bij Hoek van Holland hebben we alle onze Volkswagen Campers schoon gemaakt en opgeruimd.


Onze partner VW Campers was vanaf het eerste moment ontzettend enthousiast en we zijn hen enorm dankbaar voor alle steun die ze ons gegeven hebben!


Het was heerlijk om aan het einde van de dag je camper in te kunnen duiken en te gaan slapen. Rust en ruimte! Vandaar toch vanavond met gemengde gevoelend "de tent leeg gehaald" en schoongemaakt.Vanavond heeft het NH Hotel in Den Haag ons een gesponsorde overnachting aangeboden. Waarvoor we enorm dankbaar zijn!Morgen mooie dag, aankomst in Den Haag en dan de cirkel rond maken door de laatste gelukswens aan burgemeester Van Aartsen te overhandigen. Wij kijken er naar uit om iedereen dan weer te zien!!

Reacties

William Gasman op 13 november 2013 - 2013-11-13 09:54:43 om 09:54

Geweldig hoe jullie het hebben volbracht. Vanmiddag loop ik het laatste stukje mee. Het zonnetje schijnt, dus dat wordt een mooie intocht. (zonder Pieten)

Reageer op dit bericht

Je naam *
Je reactie *
Captchavraag: Welke kleur heeft het woord grijs?
* Verplicht veld


« Nieuwsoverzicht