Expedite Geluk heeft een vervolg gekregen met het project Speelgeluk. Ook met Speelgeluk zetten wij ons in voor alle kinderen in Nederland die in armoede leven. Meer informatie op www.speelgeluk.nl. Blijf ons volgen!

Nieuws

7 november 2013

Bolussen en ander bonusgeluk

Bolussen en ander bonusgeluk
Vandaag werden Marianne en ik vergezeld door André! Onze echte Zeeuw vertelde allemaal verhalen over het landschap, geschiedenis en de bodem. 

Vandaag hadden kregen we een verassing! Het regende wederom...! Dus regenpakken aan en bij het ochtendgloren van start! Regen hoort er ook bij, dus daar ontkom je niet aan tijdens een project als dit.
 

Blik op oneindig…


De ene voet voor de andere…


Tegelijkertijd genoot ik van het landschap. Vandaag helaas grauw en grijs maar dat hoort er bij...!


The North Face prijkt niet voor niets zo prominent op de slede. Heerlijk warme kledij mogen dragen gedurende de Expeditie! (Zie ook Youtube)


Peter en Julian haalden ons op bij de eindstreep in Retranchement…
…waarna André en ik achter in de bus weer terug reden. We verbleven voor de tweede keer op rij bij André in Sint Kruis.


Eenmaal bij André thuis gekomen werden we beloond met niets minder dan een heerlijke Zeeuwse bolus! Heerlijk! Om je vingers bij af te likken. Bij elke provincie kregen we een lokale lekkernij, dus de Zeeuwse bolus mocht ook hier niet ontbreken :-)


Heel veel dank aan Suunto Nederland die ervoor heeft gezorgd dat wij met onze Ambits makkelijk door dit prachtige landschap heen kunnen navigeren. Heerlijk om op die manier je route kan afleggen zonder telkens weer op de kaart te kijken. Ook het bijhouden van de afgelegde afstand doet hij zeer nauwkeurig. Ik kan dit horloge echt aan iedereen aanraden!!

Reageer op dit bericht

Je naam *
Je reactie *
Captchavraag: Welke kleur heeft het woord paars?
* Verplicht veld


« Nieuwsoverzicht