Expedite Geluk heeft een vervolg gekregen met het project Speelgeluk. Ook met Speelgeluk zetten wij ons in voor alle kinderen in Nederland die in armoede leven. Meer informatie op www.speelgeluk.nl. Blijf ons volgen!

Nieuws

5 november 2013

Kijkje achter de schermen van de Expeditie

Kijkje achter de schermen van de Expeditie
Philip: "Daar zijn we weer! Inmiddels lekker onderweg en de eindstreep komt er aan. We zijn enorm blij dat burgemeester Van Aartsen en staatssecretaris Klijnsma ons willen ontvangen op het Stadhuis in Den Haag.

Ik kan wel weer vertellen wat we vandaag beleefd hebben, maar eigenlijk wil ik nu het einde begint te komen ook ons supportteam naar voren brengen.

Naast onze belangrijke partners en sponsoren hebben we ook mensen die heel hard achter de schermen aan het werk zijn om dit project mogelijk te maken.

Als eerste André: van het begin afgaan is André samen met Peter en mijzelf mee gaan trekken om deze missie tot stand te laten komen. Ik kan bijna wel zeggen: samen in bloed, zweet en tranen. André is een pionier in hard en nieren!
Onze internetman Remco houdt zich elke dag bezig met de website, onder andere met het opmaken van mooie nieuwe updates, en sociale media. Daarnaast ook met het opmaken en bewaken van onze huisstijl; daarbij is Remco een waakhond. Ook de opmaak van de website en elke keer volop paraat staan als we iets nieuws hebben, is Remco onuitputtelijk in.
Jannetta is de drijvende kracht achter het project van de burgemeesters. Het is leuk om een idee te hebben, maar uitvoeren is een tweede... Vanaf het begin is Jannetta hierin leidend geweest en zij heeft uiteindelijk alle burgemeesters op de route weten te betrekken en daarmee ervoor gezorgd dat de ketting intact blijft! Daarnaast houdt ze zich bezig met het regelen van al onze overnachtingen en het maken van draaiboeken. In één woord ook onuitputtelijk!
 Sabine houdt zich bezig met het benaderen van de pers. Elke keer weer met veel enthousiasme nieuwe bronnen proberen aan te boren om onze missie per gemeente/regio op de kaart te brengen. Als wij aan het lopen zijn, hebben we regelmatig dat mensen ons herkennen vanuit de media. Heel erg blij en dankbaar dat ze ons mee helpt om het project naar buiten te dragen.
Tom heeft zich ontzettend ingezet in het zoeken naar nieuwe wegen binnen de sociale media. Kijken naar aanknopingspunten, de lijn bewaken en verleggen naar de 1000 boeken die wij als teaser van 20 maart tot 20 mei Nederland in hebben gestuurd. Dank je wel voor je steun vanaf de eerste dag!
Lars heeft al onze belangrijke momenten op foto en film vastgelegd. Ieder keer weer prachtige filmpjes! Altijd vrolijk en bereid om een handje uit te steken en te helpen. Onze razende reporter is niet te stoppen!! Keep on speed, Lars!
Wij zijn jullie heel veel dank verschuldigd voor jullie tomeloze inzet voor het project. Vanuit de grond van ons hart heel veel dank en we kijken ernaar uit om op 13 november samen het laatste stuk met elkaar af te leggen! Keep up the good work, en nogmaals heel veel dank!"

Reageer op dit bericht

Je naam *
Je reactie *
Captchavraag: Welke kleur heeft het woord paars?
* Verplicht veld


« Nieuwsoverzicht