Expedite Geluk heeft een vervolg gekregen met het project Speelgeluk. Ook met Speelgeluk zetten wij ons in voor alle kinderen in Nederland die in armoede leven. Meer informatie op www.speelgeluk.nl. Blijf ons volgen!

de Baak

Bij de Baak leren ondernemers, leiders, professionals hoe ze kunnen bereiken wat ze willen, samen met anderen.

Wij brengen hen in contact met elkaar en met onze eigen professionals. Zo leren mensen en krijgen ze nieuwe inspiratie, motivatie, kennis en inzicht. Daardoor bereiken mensen meer en doen ze hun werk met meer plezier.

Het bijzondere aan de Baak is namelijk dat wij graag willen dat mensen ook gelukkig worden van hun werk. Bij ons gaat het om de menskant van het ondernemen. Het leren kan bij de Baak in korte en lange trajecten, in grote en kleine groepen en individueel. In het Nederlands en in het Engels. Natuurlijk verzorgen wij ook trajecten op maat.

Bij de Baak willen wij graag dat het goed gaat met Nederland en de wereld. Wij doen bijvoorbeeld ook mee met de Expeditie Geluk. Daar worden wij zelf ook gelukkig van. Daarom doen wij wel vaker zulke projecten met en voor anderen. Als het maar wel over leren en ontwikkelen gaat, want dat past bij ons.

De Baak heeft vestigingen in Driebergen, Noordwijk en Antwerpen om leren en ontmoeten in een context te faciliteren. Wij ontmoeten en zoeken de verbinding met ondernemers en leiders ook elders.

De Baak is verbonden met VNO-NCW. Wil je meer weten over de Baak, kijk dan op de website. Of bel een van onze adviseurs, op (0343) 55 63 69.

website www.debaak.nl

« Overzicht Founding partners